Дојранското Езеро има убедливо најтопла вода, која денес имаше температура од 26.8°C измерена во 13:30 часот. Истата во 07:30 часот беше 24.2 степени.

Водата во Охридското Езеро во 13:30 часот беше 24 степени, додека пак утрово во 07:30 истата изнесуваше 23 степени.

Температурата на водата во Преспанското Езеро во 13:30 часот беше 23 степени, а пак утрово во 07:30 -18 степени.

Извор на податоци: УХМР

Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.