Шила – кафе & бар е вистински урбан простор чиј впечатлив ентериер во комбинација со одбрана музика инспирира амбиент на лежерност и уживање.

Најдобрите кафиња, смути и коктели во Охрид. Секогаш иновативни, успешни и доследни на својот идентитет. Урбана авангарда од 2013 во срцето на Охрид.

Локација: Климент Охридски, Охрид.

Резервации на 078 262 361.

INSTAGRAM | FACEBOOK

Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.