Резервации:

За резервација преку Котва.МК, под секој вид на туристички објект (апартман, вила, хотел, ресторан, кафуле и сл.), имате телефонски број за контакт и директна резервација.

Цени:

Под секој од објектите кои се промовираат на Котва.МК има цена изразена во евра во денарска противредност. Цената може да биде изразена за резервација по ден односно ноќевање или понуда.

Огласување:

Огласувањето го прават самите сопственици на објектите (апартмани, вила, хотел, ресторан, кафуле, туристичка понуда и слично). Истите може во било кое време да се повлечат од огласување на Котва.МК. Сопствениците на објектите може во било кое време да го променат телефонскиот број за резервација, цените за нивните објекти, како и условите за нивно користење.

Наша платформа:

Котва.МК нема никаква одговорост со вашето резервирање – како датум на резервација, цена на резервација и начин наезервација и начин на плаќање.

Плаќање:

Плаќањето за услугите кои вие ги резервирате со објектите кои се промовираат на Котва.МК го договарате вие и сопственикот (издавачот) на објектите кои се промовираат на Котва.МК

Правила:

Резервирањето во објект кој се промовира на Котва.МК го правите директно на телефонски број или email на издавачот на објектот. Терминот за резервација, износот и начинот на плаќање го договарате лично со сопственикот (издавачот) на објектот. Во случај на промена на датум на резервација / промена на цена или откажување на резервација тоа го правите на телефонскиот број или email на издавачот на објектот, односно на истиот начин како и направената резервација. Котва.МК нема никаква поврзаност со вашата резервација и откажување на направената резервација.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.