Во срцето на Охрид, веднаш покрај Охридското Езеро е сместен lounge барот „Connect“ , кој е познат по највкусното кафе во градот, по најниските цени на сите пијалоци и со најубавиот амбиент.

Lounge барот „Connect“ е тивко и одлично место, перфектно за Ваше опуштање, за Ваше комплетно приватно и деловно уживање, бизнис состаноци во пријатна атмосфера за која ќе се погрижи извонредниот персонал.

Со прекрасен амбиент и интересен дизајн, „Connect“ e една успешна приказна која се гради долги години, приказна за која знае цела Македонија.

Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.