Доколку сте на одмор во Дојран, тогаш вистинско место за уживање покрај езерото е Beach Bar „Kaldrma“ во Нов Дојран.

Плажата нуди слободен паркинг за сите, најважно без наплата за влез, простор за слободно користење на плажата, урбaна опрема – лежалки и чадори кои се наплаќаат 120 денари со вклучено кафе по избор и флаширана вода.

Плажата располага со тушеви, соблекувална, летен шанк за освежителни пијалоци, како и алкохолни пијалоци, и вкусна храна од ресторан „Калдрма“ кој е најпрепознатлив во Дојран по рибните специјалитети, како на пример- риба на трска.

„Калдрма“ ви нуди и сместување во нивните апартмани кои имаат поглед кон прекрасното Дојранско Езеро.

Контакт за Beach Bar „Калдрма“ на 078 611 742 или на [email protected]
Контакт за ресторан „Калдрма“ на 034 / 237 – 122 или на [email protected]
Контакт за апартмани „Калдрма“ на 071 / 333 – 586 или на [email protected]

Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.